Telegram


Барʼєрна ковбасна оболонка

Pecta Premium

Пекта Преміум - непроникна пʼятишарова поліамідна оболонка. Застосовується при виготовленні варених та ліверних ковбас, шинки, салтісонів, зельців, паштетів, кормів для тварин, замороженої продукції. 
Оболонка допустима до контакту з харчовими продуктами, але сама оболонка неїстівна.
Кольорова гама може бути різної, в залежності від потреб замовника. Може вироблятися в діапазоні калібрів від 35 до 120 мм. Має глянцеву поверхню.
При підготовці до формування, оболонку треба замочування у воді при температурі 20 - 25 ˚С протягом 30 - 45 хв для надання оболонці більшої еластичності і тим самим полегшити процес наповнення. Переповнення від 8% до 14 % вище номінального калібру, але оптимальне значення повинно бути визначено тестами, зробленими на виробництві клієнта. Діапазон температур в процесі термічної обробки не повинен перевищувати температуру 100°C. При цьому, час приготування готового продукту не повинен перевищувати 5 год.
Постачається у рулонах. За замовленням можлива гофрація та нанесення друку.