Пекта Смок, тип FLB - це проникна поліамідна оболонка. Термозбіжна. Складається з поліамідів, функціональних добавок, пігментів. Застосовується при виготовленні варених, варено-копчених ковбас, що виробляються за технологіями копчення та обсмажування з димом. Популярна у використанні разом з декоративними нееластичними сітками. Оболонка допустима до контакту з харчовими продуктами, але сама - неїстівна.
Кольорова гама може бути різної, в залежності від потреб замовника. Популярні (поточні кольори): "горіх" та "копчення". Має матову поверхню. Може вироблятися в діапазоні калібрів від 40 до 100 мм. Найпопулярніші калібри: 50, 60, 65, 80 мм.
При підготовці до формування, оболонку треба замочування у воді при температурі 20 - 25 ˚С протягом 30 - 45 хв для надання оболонці більшої еластичності і тим самим полегшити процес наповнення. Переповнення від 10% до 17% вище номінального калібру, але оптимальне значення повинно бути визначено тестами, зробленими на виробництві клієнта. Діапазон температур в процесі термічної обробки не повинен перевищувати температуру 90°C. При цьому, час приготування готового продукту не повинен перевищувати 5 год.
Поcтачаєтья в рулонах. За замовленням можлива гофрація та нанесення друку.